+31 6 285 422 58 info@impaqt-zorg.nl

Onze Misie en visie

De Q van Impaqt

De diensten van Impaqt zijn er altijd op gericht de kwaliteit van de (zorg)onderneming of persoonlijke kwaliteiten van de deelnemer te verbeteren en sluiten nauw aan bij uw beroepspraktijk. Pieter van Heugten staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van V&VN (reg.nr.739619) en in gecertificeerd om begeleiding te bieden bij Positieve Gezondheid.

De Q staat voor Quality (kwaliteit). 

Over Impaqt

Impaqt biedt ondersteuning aan rondom een aantal zorg specifieke onderwerpen. Deze onderwerpen hebben altijd te maken met communicatie, interactie, samenwerking, organisatie ontwikkeling en effectiviteit. Ondersteuning bij vraagstukken en ontwikkelingen rondom teams staan centraal. Deze ondersteuning vindt plaats op verschillende niveaus:

– Begeleiding van het individu (coaching en consultatie)

– Begeleiding van een team.(training, coaching, consultatie,

   verandermanagement).

– Trainingen aan teams (losse training en scholingstrajecten).

– Interim management/verandermanagement

 

 

OVer de oprichter

Impaqt is opgericht door Pieter van Heugten. Pieter is BIG geregistreerd verpleegkundige die na zijn HBO-V opleiding Management in Zorg en Dienstverlening studeerde en meer dan 25 jaar werkt in diverse functies in de gezondheidszorg. 

Pieter van Heugten

De eerste jaren van zijn loopbaan werkte hij als gespecialiseerd MTH (medisch-technisch-handelen) verpleegkundige voor een team gespecialiseerde verpleging. In deze tijd ontstond er een enorme affiniteit met palliatieve zorg. Na deze periode volgde Pieter de opleiding Management in Zorg en Dienstverlening aan de HAN te Nijmegen en werkte hij als teamleider in Hospice Mariaweide tot het eerste lustrum. Daarna was hij bijna vijf jaar werkzaam als leidinggevende op een locatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH, de Witte Steen te Venlo) en vervolgens was hij onderdeel van het managementteam van de Sector dementie en niet aangeboren hersenletsel van De Zorggroep. In 2019 werd Impaqt opgericht, met als doel zorgteams en medewerkers hele praktische externe ondersteuning te bieden bij alledaagse vraagstukken en struikelblokken.

Impaqt biedt scholingstrajecten en trainingen in grote en kleine zorgorganisaties. Onder het kopje ‘opdrachtgevers’ kunt u zien wie we in het verleden mochten ondersteunen bij vraagstukken.

 

Ook krijgt Impaqt zeer regelmatig verwijzingen voor begeleiding van individuele medewerkers of teams. De vraagstukken zijn divers, onder het kopje maatwerk treft u voorbeelden aan.

 

Tevens biedt Impaqt projectondersteuning en Interimmanagent. Impaqt is trots op de kartrekkersrol die het mocht vervullen bij de acute oprichting, inrichting, organisatie en management van Coronacentrum Roermond in 2020. Kijk voor meer informatie onder het kopje Interim Management.

 

– Pieter van Heugten