+31 6 285 422 58 info@impaqt-zorg.nl

onze missie en visie

De Q van Impaqt

De diensten van Impaqt zijn er altijd op gericht de kwaliteit van de (zorg)onderneming of persoonlijke kwaliteiten van de deelnemer te verbeteren en sluiten nauw aan bij uw beroepspraktijk. De Q staat voor Quality (kwaliteit). 

Over Impaqt

Impaqt biedt ondersteuning aan rondom een aantal zorg specifieke onderwerpen. Deze onderwerpen hebben altijd te maken met communicatie, interactie, samenwerking, organisatie ontwikkeling en effectiviteit. Ondersteuning bij vraagstukken en ontwikkelingen rondom teams staan centraal. Deze ondersteuning vindt plaats op verschillende niveaus:

– Begeleiding van het individu (coaching)

– Begeleiding van een team (training, coaching, verandermanagement)

– Modules voor teams (training en scholingstrajecten)

– Interim management, verandermanagement en projecten

jarenlang samenspel

25 jaar geleden ontstond de samenwerking tussen Christine van Heur en Pieter van Heugten. De twee gedreven eigenaren van Impaqt startten toentertijd als verpleegkundigen in een gezondheidscentrum in Venlo. Het feit dat ze zelf ruime ervaring hebben in zowel het werken “aan het bed”, als leidinggeven èn projectmanagement maakt dat ze passend aan kunnen sluiten bij teams en veranderende omstandigheden in de gezondheidszorg. Het tweetal werkt met een aanstekelijk enthousiasme en creativiteit, wat een authentieke beweging teweeg kan brengen  bij mensen. 

Pieter – “Prettig samenwerken en goed de verbinding aan kunnen gaan is belangrijk bij alles wat we doen, maar ook de vinger op de zere plek leggen en knopen doorhakken als dat nodig is”.

Paden kruisen meermaals…

In hun latere loopbaan kruisten de professionele wegen meermaals in projectsamenwerking en managementfuncties. Na de start als verpleegkundigen is er een vervolg in leidinggevende functies waarbij Christine in 2013 de leidinggevende functie van Pieter overneemt in Hospice Mariaweide. Enige tijd later komen ze elkaar weer tegen in het Netwerk Palliatieve Terminale Zorg in Noord-Limburg. Beiden hebben eenzelfde opleidingsachtergrond,  studeerden HBO-V en aanvullend een opleiding Management in Zorg en Dienstverlening. Na de vakopleidingen deed het tweetal veel werkervaring op en dit werd door middel van aanvullende opleidingen en cursussen verbreed en uitgediept. Daar zit ook hun grote kracht, de breed opgebouwde  (verpleegkundige) vakkennis, hun actuele BIG registratie aangevuld met jarenlange ervaring in leiderschap en mensenkennis!

 

De keuze om samenwerkingspartners te zijn binnen Impaqt komt voort uit een enorme intrinsieke motivatie. Ze zijn er van overtuigd dat hun achtergrond en opgebouwde ervaring helpen om de missie van Impaqt kracht bij te zetten waarbij kwaliteit centraal staat..

Christine – “Samen kom je verder, en het verdiept jezelf als professional, om zo weer meer betekenis te kunnen geven aan een ander … met gegarandeerd een open en eerlijke kijk op mensen dus ook op organisaties’’

Kennismaken? Graag!

Neem contact op

9 + 2 =