+31 6 285 422 58 info@impaqt-zorg.nl

Onze Misie en visie

De Q van Impaqt

De diensten van Impaqt zijn er altijd op gericht de kwaliteit van de (zorg)onderneming of persoonlijke kwaliteiten van de deelnemer te verbeteren en sluiten nauw aan bij uw beroepspraktijk. Pieter van Heugten staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van V&VN (reg.nr.739619).  

De Q staat voor Quality (kwaliteit). 

Over Impaqt

Impaqt biedt teams en individuen lespakketten aan rondom een aantal zorgspecifieke onderwerpen. Deze onderwerpen hebben altijd te maken met communicatie, interactie, samenwerking, organisatie ontwikkeling en effectiviteit.

Daarnaast is er een consultatievoorziening die gericht is op persoonlijke ontwikkeling, organisatieverandering en uw werk met en in teams.

Impaqt is tevens beschikbaar voor Interim Management opdrachten in de langdurige zorg. 

Over de oprichter

Trainingen en consultatie worden verzorgd door Pieter van Heugten. Pieter is BIG geregistreerd verpleegkundige die na zijn HBO-V opleiding Management in Zorg en Dienstverlening studeerde en meer dan 23 jaar werkte in diverse functies in de gezondheidszorg. 

Pieter van Heugten

De eerste jaren van zijn loopbaan werkte hij als gespecialiseerd MTH (medisch-technisch-handelen) verpleegkundige voor een team gespecialiseerde verpleging. In deze tijd ontstond er een enorme affiniteit met palliatieve zorg. Na deze periode volgde Pieter de opleiding Management in Zorg en Dienstverlening aan de HAN te Nijmegen en werkte hij als teamleider in Hospice Mariaweide tot het eerste lustrum. Daarna was hij bijna vijf jaar werkzaam als leidinggevende op een locatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH, de Witte Steen te Venlo) en vervolgens was hij onderdeel van het managementteam van de Sector dementie en niet aangeboren hersenletsel van De Zorggroep.

Zijn hele carrière bestond naast fysieke zorg ook uit interactie met andere mensen (cliënten, naasten en medewerkers). “Waar intensief wordt samengewerkt ontstaan ook wrijving en problemen. Ik heb geleerd daar altijd professioneel, rustig en adequaat mee om te gaan. Opgedane kennis heb ik nu ook beschreven, door ontwikkeld en aangevuld met informatie uit de branche, literatuur, onderzoeksresultaten, cijfers en wetgeving. Het resultaat is een consultatiefunctie en trainingsaanbod waar ik trots op ben. Op die manier draag ik weer op geheel andere wijze mijn steentje bij aan de zorg, die altijd in ontwikkeling is”.

– Pieter van Heugten