+31 6 285 422 58 info@impaqt-zorg.nl

onze missie en visie

De Q van Impaqt

De Q staat voor kwaliteit ofwel Quality! Onze diensten zijn altijd gericht om de kwaliteit van de organisatie te verbeteren in relatie tot de mensen die er werken met hun persoonlijke kwaliteiten. Qualiteit zit ook in het nauw aansluiten bij en het kennen van de beroepspraktijk, opgedane ervaring en het hierdoor nabij zijn bij de mens achter de professional. 

Over Impaqt

Impaqt biedt ondersteuning rondom een aantal (zorg) specifieke onderwerpen. Deze onderwerpen hebben altijd te maken met communicatie, interactie, samenwerking, organisatie ontwikkeling en effectiviteit. Ondersteuning bij vraagstukken en ontwikkelingen rondom teams staan centraal. Deze ondersteuning vindt plaats op verschillende niveaus:

– Begeleiding van het individu (coaching)

– Begeleiding van een team (training, coaching, verandermanagement)

– Modules voor teams (cursus en trainingstrajecten)

– Interim management, verandermanagement en projectmanagement

Uniek samenspel

Meer dan 25 jaar geleden ontstond onze samenwerking. Christine van Heur en Pieter van Heugten startten toentertijd als verpleegkundigen in een gezondheidscentrum in Venlo. Het feit dat we zelf ruime ervaring hebben in zowel het werken “aan het bed”, als leidinggeven èn projectmanagement maakt dat we passend aan kunnen sluiten bij teams en veranderende omstandigheden in de gezondheidszorg. We werken met een aanstekelijk enthousiasme en creativiteit, wat een authentieke beweging teweeg kan brengen bij mensen. Dat doen we met plezier en veel energie! 

Pieter – “Prettig samenwerken en goed de verbinding aan kunnen gaan is belangrijk bij alles wat we doen, maar ook de vinger op de zere plek leggen en knopen doorhakken als dat nodig is”.

Paden kruisen meermaals…

In onze latere loopbaan kruisen onze professionele wegen meermaals in projectsamenwerking en managementfuncties. Na de start als verpleegkundigen is er een vervolg in leidinggevende functies waarbij Christine in 2013 de leidinggevende functie van Pieter overneemt in Hospice Mariaweide. Enige tijd later komen we elkaar weer tegen in het Netwerk Palliatieve Terminale Zorg in Noord-Limburg. Beiden hebben we eenzelfde opleidingsachtergrond,  studeerden HBO-V met aanvullend een opleiding Management in Zorg en Dienstverlening. Na de vakopleidingen deden we veel werkervaring op en dit werd door middel van aanvullende opleidingen en cursussen verbreed en uitgediept. Daar zit ook onze grote kracht; breed opgebouwde  (verpleegkundige) vakkennis, een BIG registratie aangevuld met jarenlange ervaring in leiderschap en mensenkennis!

 

De keuze om te gaan samenwerken binnen Impaqt komt voort uit een enorme intrinsieke motivatie. We zijn er van overtuigd dat onze energie,  achtergrond en opgebouwde ervaring helpt om de missie van Impaqt kracht bij te zetten waarbij kwaliteit centraal staat..

Christine – “Samen kom je verder, en het verdiept jezelf als professional, om zo weer meer betekenis te kunnen geven aan een ander … met gegarandeerd een open en eerlijke kijk op mensen dus ook op organisaties’’

Kopje koffie om kennis te maken? Graag !

Neem contact op

1 + 15 =