+31 6 285 422 58 info@impaqt-zorg.nl

Coaching

Voor persoonlijke, team- en organisatievraagstukken.
Boek een coachingsgesprek

Waarom coaching bij Impaqt?
Heeft jouw team of medewerker hulp nodig bij bepaalde vraagstukken? Ervaar je een persoonlijke hindernis op het werk? Kom je er zelf niet verder mee?

Wij helpen je graag verder en geven inzicht bij stagnatie of helpen bij bepaalde vraagstukken rondom teams of individuele medewerkers. Wij maken gebruik van een methodische aanpak. Dit doen we om zo snel mogelijk tot de kern te komen waarna gerichte stappen kunnen worden gezet. Bij coaching staat zelfreflectie en zelfoplossend vermogen van de medewerker voorop zowel bij functionerings- en ontwikkelingsvraagstukken als balans- en herstel vraagstukken. Wij gebruiken het model van Positieve Gezondheid. Een persoonlijkheidstest van het landelijk platform Testlokaal kan ondersteunend werken qua inzichten. 

Onze gecertificeerde trainers hebben zelf ruime ervaring in de zorg. Dit zorgt ervoor dat zij zich goed in kunnen leven in jouw team en medewerkers. Kortom: Alles om stap voor stap te groeien in professioneel gedrag. 

 

Verandervraagstukken in organisaties

Effectief organiseren in kleine zelfstandige team

Interactieproblemen tussen cliënten, naasten en organisatie

Positieve Gezondheid; persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit

Hoe gaan wij met je aan het werk?

Kennismakingsgesprek 

Wij vinden het belangrijk om vrijblijvend en duidelijk af te stemmen wat het probleem is waar je tegenaan loopt. Wanneer dit helder is, zullen we een toekomstdoel gaan opstellen. Dit kan individueel maar ook samen met je leidinggevende. 

Het proces

Samen plannen we gespreksafspraken waarin we stap voor stap vanuit de vraag en behoeften aan de slag gaan. De focus vanuit de analyse ligt op concrete veranderacties, direct merkbaar in de praktijk, zodat ander gedrag zich kan ontwikkelen. Wanneer er een duidelijke functioneringsdoelstelling ligt, is dit de stip op de horizon. Uitgaan van mogelijkheden is de basis tot verandering. Klaar voor de start! 

VOORTGANg

Tijdens dit proces wordt zorgvuldig gekeken welke hulp jij nodig hebt en waar persoonlijke kansen liggen. Speerpunten en de manier van uitvoeren komen duidelijk, helder en eerlijk aan bod en worden onder begeleiding gereflecteerd en bijgesteld. Waar nodig wordt in het traject je leidinggevende betrokken, afhankelijk van de startvraag.

Resultaat 

Je persoonlijke successen, speerpunten en actiepunten zijn helder! Evenals je valkuilen en vervolgaandachtspunten om patronen te doorbreken. We hebben er vertrouwen in dat je hierdoor nu in de praktijk stappen kunt zetten en actief lerend de toekomst tegenmoet kan gaan. Ga ervoor!

coaching BIJ POSITIEVE GEZONDHEID 

Impaqt is gecertificeerd en heeft deelgenomen aan een project van de Provincie Limburg in het kader van positieve gezondheid. Positieve gezondheid kan enorm ondersteunend zijn bij balansproblemen. De actuele gezondheidsbeleving wordt in kaart gebracht en in begeleidingsafspraken krijgt u actieve ondersteuning. Meer informatie over Positieve Gezondheid kunt u vinden op www.iph.nl.

 

Neem contact op

5 + 13 =