+31 6 285 422 58 info@impaqt-zorg.nl

Inspiratiesessie

Aan de slag met teamsamenwerking en persoonlijkheden tijdens een interactieve en creatieve inspiratiesessie verzorgd door Bloom together en Impaqt!
meer info

Wat houdt de inspiratiesessie in?

Impaqt is verheugd om samen met Bloom Together een inspirerende sessie aan te bieden. Bloom Together is de creatieve kracht achter deze sessies, terwijl Impaqt het team begeleidt op een reis vol inspiratie en energie, met de focus op teamsamenwerking.In deze creatieve flow werkt u samen met uw team naar een prachtig eindresultaat dat aan de muur tentoongesteld zal worden. Maar nog belangrijker is dat u als team praktische stappen voorwaarts zet en nieuwe inzichten opdoet.

Dit programma bestaat uit twee modules: een theoretische module waarin teamwork en persoonlijkheden binnen het team worden onderzocht, en een praktische module waarin u creativiteit omarmt door bloemen te creëren met behulp van verschillende technieken en materialen, wat weer bijdraagt aan teamwork.

Deze unieke combinatie van kracht en zachtheid stelt ons in staat om een uitzonderlijke ervaring te bieden die u zal inspireren, ongeacht of u een teamleervraag heeft, een visionaire uitdaging aangaat, of gewoon op zoek bent naar een teambuilding uitstapje. Wees gerust, een inspirerende ervaring wacht op u met Impaqt Zorg.

Deze module bestaat uit 2 dagdelen en kan zowel in-company als
op onze trainingslocatie plaatsvinden.

Ben je benieuwd of dit iets is voor jullie team of organisatie?
Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. 

Neem contact op

9 + 1 =